Maandelijkse rondleiding

Ben jij nieuwsgierig geworden naar syntropische landbouw en de oogst uit ons voedselbos? Kom dan Den Food Bosch beleven op de maandelijkse rondleiding. De koffie en thee staat klaar, en er valt in ieder seizoen wel iets verrassends te proeven. Samen struinen we door het bos en vertellen we alles over de successen, uitdagingen en belangrijkste lessen die we hebben geleerd. Ook is er genoeg ruimte voor persoonlijke vragen en eigen inbreng.

Voor de rondleiding vragen een bijdrage van €10,- per persoon, die je na de rondleiding contant of via Tikkie kan betalen. We investeren de inkomsten weer terug in het voedselbos.

Kinderen zijn van harte welkom, honden liever niet.

De rondleiding is iedere eerste zaterdag van de maand van 10:00 tot 11:30 uur. Aanmelden? Stuur een mail naar info@denfoodbosch.org. Let op: meld je op tijd aan, want vol = vol! In 2024 zijn de data:

  • 3 augustus
  • 7 september
  • 5 oktober
  • 2 november

Groepsrondleidingen op maat

Den Food Bosch beleven met je familie, collega’s of vriendengroep? We organiseren ook rondleidingen op maat. Voor een groepsrondleiding vragen we €200,-. Stuur een mail naar info@denfoodbosch.org met jouw wensen, dan stemmen we het af.

Workshop geven in Den Food Bosch?

Je eigen programma op een mooie locatie: ook dat is mogelijk in Den Food Bosch. Of je nu een kookworkshop, wildplukactiviteit of een eigen cursus organiseert, je kan bij ons terecht. Laat even weten wat je van plan bent, dan denken we met je mee.