Op iedere eerste zaterdagmorgen van de maand wordt een rondleiding georganiseerd van 10:00 tot 11:30 uur. Wil je hier aan deelnemen stuur dan een berichtje naar info@denfoodbosch.org met in het onderwerp Ik ben bij de rondleiding van *maand*. Voor 2022 zijn dit dus:

1 oktober
5 november
3 december

Het is ook mogelijk om voor groepen een rondleiding te plannen. Stuur dan eveneens een berichtje naar info@denfoodbosch.org met in het onderwerp groepsrondleiding.

Een rondleiding duurt ongeveer 1,5 uur, daarna is er nog ruimte om wat dieper op de materie in te gaan. Voor koffie, thee en een koekje wordt gezorgd en als het even kan halen we wat lekkers en/of interessants uit het bos. Voor een groepsrondleiding vragen we €150,- inclusief btw. voor particulieren en €150,- exclusief btw voor bedrijven. Om Den Food Bosch voor iedereen toegankelijk te houden wordt bij de maandelijkse rondleiding gebruik gemaakt van het Pay What You Want principe. Je doet een bijdrage op basis van wat je kunt missen en wat je Den Food Bosch waard vindt. €10,- is een gangbaar bedrag.

Zowel voor de maandelijkse rondleidingen als die voor groepen kunnen er niet meer dan 20 personen worden ontvangen.