De beheerders

Hi! Wij zijn Ruud & Merel en sinds begin april 2020 beheren wij Den Food Bosch. 

In onze eigen achtertuin hebben we ook een voedselbos, dit is 5000m2, 2 jaar jonger én anders opgezet dan Den Food Bosch. Wij vinden het ontzettend leuk de nieuwe beheerders van Den Food Bosch te zijn en het is een mooie uitdaging om te kunnen laten zien dat voedselbossen rendabel kunnen zijn. 

Voor actualiteiten rondom Den Food Bosch zijn wij vooral actief op FacebookWil je nog meer weten over ons? Kijk dan op onze eigen website: www.eufloria.nl

Ruud van der Aa
Merel Graven

Het bestuur

Het bestuur van de stichting Den Food Bosch bestaat uit leden van de oorspronkelijke initiatiefgroep en nieuwe betrokken mensen uit de regio die het voedselbos een warm hart toedragen.

Samen met de beheerders draagt het bestuur zorg voor de succesvolle lange termijn ontwikkeling van het voedselbos. We werken samen aan de kaders voor het beheer, faciliteren onderzoek en monitoring, educatie en kennisverspreiding. De stichting biedt ook het wettelijke kader.

Jonas Steinfeld
Malika Cieremans
Maurits Tax

Studenten en vrijwilligers

Op regelmatige basis komen mensen van alle leeftijden en achtergronden naar het voedselbos om te leren of mee te werken, hetzij voor slechts enkele dagen of voor een stage van enkele maanden. We delen allemaal de visie voor een nieuwe vorm van landbouw, iedereen komt hier om meer te leren door met handen en voeten in contact te zijn met de aarde.

ook onze helpende handen krijgen nieuwe gezichten